Over mij

Hoi, welkom op mijn blog. Zoals je waarschijnlijk al gezien hebt is mijn naam Leontien! Echt super leuk dat je even langskomt op mijn website, dat stel ik enorm op prijs.

Waarom ben ik deze website begonnen?

Een goede vraag! Eigenlijk gewoon als hobby. Ik was vroeger al bezig met het schrijven in een dagboekje. Ik weet niet hoe het komt, maar het helpt mij enorm om een goed beeld te krijgen van mijn voortgang. Praten met mensen helpt mij ook altijd om een beetje de stress van me weg te nemen, maar schrijven helpt nog veel meer! Vandaar eigenlijk dat ik een blog begonnen ben, toch wel heel erg leuk om gewoon even in te kunnen loggen en een artikel te gaan schrijven. Ik ga dit overigens niet alleen als dagboek gebruiken hoor, ik schrijf ook over het werk etc op Doesn’t Matter blog.

Waar ga je over schrijven?

Deze blog gaat een mix worden van werk en privé. Ik ben zelf lasser van beroep, dus ik zal zeker artikelen gaan schrijven in die hoek. Maar ik zal zeker ook diverse persoonlijke zaken delen. Daarnaast heb ik nog een webwinkel als hobby, waar ik mogelijk ook nog wat over ga schrijven. Het is nu nog redelijk vroeg (de website is op dit moment net opgestart) dus het zal gaandeweg blijken hoe de vork ik de steel zit.