Nieuwe smartphone van Google komt binnenkort uit

Iedere week komt er wel een nieuwe smartphone uit. Zo is bijvoorbeeld een tijdje terug de nieuwe Apple iPhone gelanceerd. Leuk om de mensen weer voor de winkels te zien liggen. Want de Apple fanboys willen altijd het laatste nieuwe model in hun handen hebben, terwijl er eigenlijk weinig nieuws is op die toestellen. Het is gewoon heel erg goede marketing van Apple wat gedaan wordt.

De grootste concurrent van Apple is natuurlijk Google. Ze hebben hun eigen smartphone platform Android ontwikkeld, wat veel fabrikanten gebruiken. Maar Google maakt ook zelf telefoons, zo ook de Google Pixel. Het nieuwste model komt binnenkort weer uit, maar er gaan al geruchten dat de Google Pixel XL 3 al verkrijgbaar is op de zwarte markt. Interessant om te lezen. Maar is het echt zo, of is dit gewoon een publiciteitsstunt van Google. Dat zou natuurlijk ook zomaar kunnen.

Is Android beter als Apple?

androidHet is een vraag die veel mensen bezig aan het houden is. Want veel mensen willen een nieuwe smartphone kopen en overwegen de overstap te maken naar een ander platform. Een Android toestel is over het algemeen wat goedkoper om aan te schaffen.

Sommige mensen vinden dit prettig, want een smartphone kan al snel enkele honderden euro’s kosten. Daar wat op besparen is natuurlijk de beste optie die er is. Maar als je echt van Apple houdt, dan wil je natuurlijk alleen maar een iPhone als toestel hebben. De iPhone is bijvoorbeeld wat gebruiksvriendelijker als de Android, maar met Android heb je weer wat meer opties om te personaliseren.